Styrk din markedsføring på YouTube

YouTube Annoncering – Få større synlighed på en af de største søgemaskiner!

Videoer er det nye sort. YouTube bliver brugt som aldrig før. Også herhjemme. Vil du derfor gerne være synlig der, hvor dine kunder er, bør du stærkt overveje at komme i gang med YouTube annoncering.  

Som verdens og Danmarks andenstørste søgemaskine er der en potentiel stor rækkevidde for øje med YouTube og altså dermed et stort potentiale for at ramme din målgruppe.  

Hvordan du gør det, sidder vi klar til at vejlede om og hjælpe dig med.

Youtube annoncering
Annoncering på Youtube med lyd og video

Annoncering på YouTube –
bliv husket bedre med lyd og video

Er der noget, der indprenter sig i hukommelsen, så er det levende billeder. Særligt, hvis de bliver kombineret med lyd. Det har en større gennemslagskraft end billeder og tekst. Vil du derfor gerne tage et nyt middel i brug for at øge kendskabet til din forretning, er YouTube annoncering et rigtig godt udgangspunkt. Om du er en stor virksomhed eller lille virksomhed. Budgettet er ikke det afgørende for at få succes med annoncering på YouTube.  

Benytter du dig i forvejen af Google Analytics, er det nemt at komme i gang med annoncering på YouTube, da data og søgeord kan hentes direkte herfra.  

YouTube annoncering – en billig måde at annoncere på

Når vi hjælper dig med YouTube annoncering, gør vi det naturligvis med så præcis en segmentering som muligt. Når det er sagt, er en af de helt store fordele med YouTube annoncering, at du kun betaler for annoncen, hvis brugeren klikker på reklamen eller ser 30 sekunder eller mere. Du bruger dermed kun dine annoncekroner på brugere, der reelt set er interesseret i dit produkt eller ydelse.
 
Vi guider og vejleder dig naturligvis også omkring selve annoncen, så du fra begyndelsen fanger brugernes interesse. For du har kun ganske få sekunder til at gøre et indtryk.

Visning at Youtube annoncering en billig måde at annoncer på
Udvikling af annoncering på Youtube ved hjælp af bureau

Lad os hjælpe dig godt i gang på YouTube

Om du selv er inkarneret YouTube-bruger, eller det er fagre nye verden for dig, tager vi godt hånd om dig og din forretning. Gennemsigtighed og tryghed er de vigtigste nøgleord for os, da det er udgangspunktet for et godt og effektivt samarbejde.  

Vil du gerne høre mere om mulighederne for annoncering på verdens største platform, og hvordan vi hjælper dig frem til succes og flere konverteringer, er du velkommen til at kontakte os.