Vind i konkurrencen om synlighed!

Google søgekampagner – bliv mere synlig end dine konkurrenter

Synlighed er alfa og omega i konkurrencen om kunderne på Google. Med effektive søgekampagner og annoncer kan du øge din synlighed og ikke mindst klikrate. Men det kræver et skarpt øje og struktur.  

Hos Lion Optimize er vi specialister i søgekampagner og Google Search. Vi kan derfor hjælpe dig med at opsætte annoncer og kampagner, der er nøje målrettet og segmenteret, så du ikke bare bliver mere synlig, men også opnår højere og relevant trafik.

Bliv mere synlig med Google søgekampagner
Google Søgeordkampagner oversigt af trafik og salg

Søgekampagner med nøje identificerede søgeord

Det vigtigste for os er, at du får værdi ud af samarbejdet med os og dine annoncekroner. Første skridt i opsætningen af effektive søgekampagner er derfor at identificere de søgeord, som du gerne vil målrette kampagnerne mod. Søgeordene har nemlig den største indflydelse på omkostningerne og også den potentielle succes.

Altså fokuserer vi på at analysere os frem til søgeord, hvor købsintentionen er høj. Det sikrer, at du dukker op i søgninger, hvor brugeren rent faktisk har til hensigt at købe noget.  

Det og meget andet er vi opmærksom på i valget af søgeord til dine kampagner. For målet er ikke kun at skabe højere trafik og flere salg. Det er også at holde dine omkostninger på et minimum.

Søgekampagner – udnyt det fulde potentiale i annoncerne

For at vinde i konkurrencen om brugernes opmærksomhed er det vigtigt at fylde mest muligt i søgeresultaterne. Med det mener vi, at du bygger en struktur op omkring dine annoncer med så mange relevante informationer som muligt. For det giver en bedre klikrate og også billigere klikpriser.  

Du kan blandt andet bygge dine annoncer op med undersidelinks, adresseudvidelser og opkaldsudvidelser. Vi hjælper dig naturligvis med at finde frem til, hvad der er mest relevant, og hvad der reelt set virker i annoncerne. Det kan løbende justeres alt efter, hvad vi kan se, der virker.

Google søgekampagner annoncer
Effektiv Google søgekampagner bureau

Skal vi hjælpe dig i gang med effektive søgekampagner?

Er du klar til at give dine konkurrenter kamp til stregen? Det er vi i hvert fald klar til at hjælpe dig med. Vi er skarpe på opsætningen af effektive søgekampagner og annoncer og håber, vi kan sætte fut under resultaterne af din online markedsføring. 

Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak med dig om hele processen, og hvad du kan forvente dig af et samarbejde med os. Så kontakt os meget gerne for at høre nærmere.