Bliv vist i lokalesøgninger på Google

Google My Business Profil – et vigtigt bindeled mellem dig og målgruppen

 Vil du gerne findes på lokale søgninger? Så er det vigtigt, at du får oprettet en Google My Business Profil, så du kan dukke op, når der søges efter din type af ydelser eller produkter.  

Dine konkurrenter har sikkert allerede en Google My Business Profil. Så har du endnu ikke det, sørger vi for, at du er med og står skarpt i konkurrencen om kunderne.

Hos Lion Optimize arbejder vi aktivt med din profil, så du ikke går glip af et stort potentiale.

Google my business profil logo
Visning Google my business direkte opkald, rutevejledning, aktuelle opslag og website

Hvorfor er Google My Business vigtigt for din virksomhed?  

Direkte opkald, rutevejledning, aktuelle opslag og mulighed for at klikke sig videre til dit website er blandt de muligheder, du giver potentielle kunder ved at have en Google My Business Profil. Den er derfor uhyre vigtig at have som en del af din online marketing strategi.

En Google My Business Profil er på ingen måder statisk. Den er i konstant udvikling, fordi kunder anmelder din service og ydelser og uploader egne billeder. Det er derfor ikke kun vigtigt at have den men også at sørge for, at oplysningerne er korrekte, professionelle og opdaterede, så potentielle kunder ikke klikker sig videre.  

Er du ikke kommet i gang endnu? Eller har du ikke tid til at holde den professionel og opdateret? Så lad os hjælpe dig, så du ikke går glip af en potentiel kunde igen.

Opnå maksimal synlighed for målgruppen

En Google My Business Profil er ikke bare vigtig for at fremstå professionel i søgeresultaterne. For undersøgelser viser, at flere og flere i højere grad anvender Google Maps til direkte søgninger efter lokale butikker, restauranter og ydelser.  

Har du derfor ikke en profil, dukker du ikke op – og så mister du potentielt en masse synlighed, som går direkte til din konkurrent.  

I et samarbejde med os kan du sikre dig, at du får maksimal synlighed, uanset om der søges i Google Search eller Google Maps. Vi har dig i hånden hele vejen og sørger for at sætte dig ind i hele processen, så du kan være tryg.  

Skal vi hjælpe dig? Så kontakt os gerne for en rolig og uforpligtende snak om din forretning og vores strategier.  

Google my business profil synlighed på Google for kunderne