Google ads annoncer visning af data Google ads annoncer visning
Vi går datadrevet og struktureret til værks

Google Ads – få nye kunder med annoncer  

Vil du gerne skaffe nye kunder? Det er Google Ads eminent til. Hvis det gøres rigtigt. For ikke alene er konkurrencen stor, når det kommer til Google Ads annoncer. Google sørger også for konstant at opdatere algoritmerne for Google Ads til fordel for egen lomme. Alt det tilsammen betyder, at priserne på Google Ads annoncer kun bliver dyrere.  

Med vores erfaring og knowhow ved vi dog, hvordan vi opsætter og segmenterer annoncerne skarpt nok til, at klikpriserne forbliver lavest muligt.  

Der er mange muligheder med Google Ads annoncer, som du kan få et indblik i herunder.

vores services

Vi går datadrevet og struktureret til værks med annoncering med Google Ads.

Google søgekampagner

Google søgekampagner

Søgekampagner er indbegrebet af Google Ads. Det er de annoncer, du ser øverst i søgeresultaterne, når du foretager en søgning på Google. Det er simpelt at opsætte en
søgekampagne. Til gengæld er det svært at opsætte en søgekampagne, der rammer rigtigt og skaffer klik og konverteringer til en lav pris.  

Som Google Ads bureau sørger vi for at opsætte kampagner, der er så målrettet som muligt, så du får mest muligt ud af annoncekronerne.

Google Display annoncering

Google Display annoncering

Med Google Ads kan du komme i gang med bannerannoncering gennem Googles Displaynetværk. Her får du mulighed for at
blive eksponeret på nogle af verdensstørste kommercielle hjemmesider og nyhedssider – uden høje annoncepriser til følge.  

Hvor bredt eller hvor specifikt du gerne vil ramme med dine annoncer, beslutter vi i fællesskab med dig. Vi sørger for professionel segmentering, så vi rammer relevante brugere med din markedsføring.

Youtube annoncering

Annoncering på YouTube sker gennem Google Ads. Om du ønsker at øge kendskabet til din forretning for nye potentielle kunder, eller om du ønsker at ramme tidligerekunder eller besøgende, er det muligt gennem videoannoncering på YouTube.  

Det er verdens andenstørste søgemaskine – så potentialet er stort, hvis annoncerne er fængende og rammer de rigtige personer. Fordelen er tilmed, at du kun betaler for at få vist annoncer, der enten bliver klikket på eller som bliver set i 30 sekunder eller mere.  

Google ads plan
Step 1

Google ads Plan

Når vi sammen har forventningsafstemt og fundet frem til, hvad der skal gøres for din forretning, sammensætter vi en Google ads plan, som du bliver præsenteret for.

Udgivelse og udførelse af Google ads plan
Step 2

Udgivelse & Udførelse

Med en godkendt Google ads plan, går vi i gang med arbejdet, så vi kan få skabt de ønskede resultater for din virksomhed. Det sker med fuld gennemsigtighed, så du altid ved, hvor vi er i processen.

Opfølgning og mål af Google ads resultater
Step 3

Opfølgning & Mål

Alle samarbejder bliver fulgt op med et statusmøde med tilhørende Google ads rapporter. Vi fremlægger resultaterne, så du kan se, om det ønskede er blevet opnået – og om der eventuelt skal justeres eller ændres strategi for at løfte resultaterne yderligere.

Vores proces

Lion Optimize proces for at få relevante klik og nye kunder med Google Ads

Kontakt os
kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig.
Kontakt i dag

Lion Optimize kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed med at opnå dine vækstønsker.

Din besked er blevet sendt.
Vi vender tilbage til dig inden for 24-48 timer.
Ups! Noget gik galt.