Øg kendskabet til din forretning ved organisk søgning

SEO – Vi gør dig synlig i søgeresultaterne

Vil du gerne findes før dine konkurrenter i søgeresultaterne? Med en struktureret og dataorienteret tilgang til SEO sikrer vi din virksomhed større markedsandele og en stærkere tilstedeværelse på Google. Det gør vi ved hjælp af indgående viden, hjælpemidler og værktøjer, som får din virksomhed til tops i søgeresultaterne med øget omsætning og leads til følge.  

Lion Optimize kan varetage hele processen vedrørende SEO samt yde en faglig rådgivning. Så vil du gerne rykke frem foran konkurrenterne, er du velkommen til at ringe til os for en snak om mulighederne.

Annoncering på sociale medier
vores services

Kom til tops i Google med SEO 🚀

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering er en betegnelse for en bred vifte af metoder, der alt sammen hjælper dig med at dominere din branche og opnå topplaceringer. Vi går struktureret til værks for at finde frem til, hvor der skal sættes ind henne for at tiltrække mere relevant organisk trafik til dit website.

Målet er flere leads og konverteringer, som du kan mærke direkte på bundlinjen. Hvordan vi gør det, fortæller vi dig gerne nærmere om.

Søgeordsanalyse

Søgeordsanalyse

En grundig og dybdegående søgeordsanalyse er det grundlæggende fundament for at komme godt i gang med søgemaskineoptimering. For at ramme brugerne på det rigtige sted i købsrejsen og for at modtage relevant trafik, er du nødt til at målrette dit website efter de søgetermer, brugerne benytter for at finde frem til din type af produkter eller ydelser.  

Inden vi går i gang, sætter vi os grundigt ind i din forretning og målgruppe, så vi kan ramme potentielle kunder med det samme.

Hastighedsoptimering

Hastighedsoptimering

Loader dit website langsomt? Loadtiden er et vigtigt parameter i Googles algoritme. Men det er det også for brugerne, som i
større og større grad forventer hurtig performance – du har kun et ganske kort øjeblik til at fange deres opmærksomhed. Den hjælper vi dig med at fange.

Teknisk SEO

Teknisk SEO 

Det er ikke nok med godt indhold for at rangere højt på søgeord og søgetermer. Det er også nødvendigt at gøre dit website
skarpt på den tekniske del. Her identificerer og justerer vi på de udfordringer, der kan påvirke vores arbejde med SEO negativt i forhold til søgeresultaterne. Google skal være i stand til at læse og indeksere dit website korrekt – og det kan vi sørge for, så du kommer til tops.

Linkbuilding til website

Linkbuilding 

Anbefalinger er vejen frem. Sådan er det også inden for SEO. Men det er en disciplin, der kræver en strategisk tilgang. Vi udvælger nøje de links, som skal pege på dit website, så du høster gode resultater og kommer hurtigt frem i søgeresultaterne. Alt sammen med fuld gennemskuelighed.

tekstforfatning til website

Tekstforfatning

Det skrevne ord skal være fængende for de besøgende på dit website, så de forstår, hvad du tilbyder og har lyst til at købe dit produkt eller ydelse. Det skal også fange Googles opmærksomhed, så dit website bliver rangeret højere end konkurrenternes. Med professionel tekstforfatning sikrer vi den rette balance, så du både kan rangere på relevante søgeord samt fastholde dine besøgende, når de finder dit website.

Google my business profile

Google My Business profil

Vil du gerne have opmærksomhed i de lokale søgeresultater? Så bør du have en skarp Google My Business Profile, der ikke kun giver brugerne relevante oplysninger, men som også giver dem mulighed for aktivt at engagere sig.

Vi sørger for, at din profil står skarpt, så du dukker op og får mere opmærksomhed end dine konkurrenter.

Plan for SEO forløb
Step 1

SEO Plan

Når vi sammen har forventningsafstemt og fundet frem til, hvad der skal gøres for din forretning, sammensætter vi et nøje tilrettelagt SEO forløb, som du bliver præsenteret for.

Udgivelse og udførelse af SEO plan
Step 2

Udgivelse & Udførelse

Med en godkendt SEO plan, går vi i gang med arbejdet, så vi kan få skabt de ønskede resultater for din virksomhed. Det sker med fuld gennemsigtighed, så du altid ved, hvor vi er i processen.

Opfølgning og mål af SEO Resultater
Step 3

Opfølgning & Mål

Alle samarbejder bliver fulgt op med et statusmøde med tilhørende SEO rapporter. Vi fremlægger resultaterne, så du kan se, om det ønskede er blevet opnået – og om der eventuelt skal justeres eller ændres strategi for at løfte resultaterne yderligere.

Vores proces

Lion Optimize proces for at øge kendskabet til din forretning på Google

kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig.
Kontakt i dag

Lion Optimize kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed med at opnå dine vækstønsker.

Din besked er blevet sendt.
Vi vender tilbage til dig inden for 24-48 timer.
Ups! Noget gik galt.