Øg din placering med linkbuilding

Linkbuilding – Kravl op i resultaterne på Google

Vil du gerne findes før konkurrenterne på Google? Så er gode og stærke links en vigtig medspiller. For de er nødvendige for, at søgemaskinerne kan finde, forstå og anbefale netop dig og din forretning.  

Hos Lion Optimize hjælper vi dig godt i gang med linkbuilding. Vi har en stærk portefølje med relevante linkmuligheder for mange brancher. Er du derfor klar til at stryge til tops i søgeresultaterne, står vi klar til at sætte i gang.

Linkbuilding bureau
Linkbuilding

Hvorfor er linkbuilding vigtigt for dit website?

Personlige anbefalinger fra troværdige personer er alfa og omega for at komme godt fra start som virksomhed. Sådan er det også online. Det er netop, hvad linkbuilding er, og hvorfor det er så vigtig en del af din samlede SEO-strategi.  

For Google registrerer og forstår hvert link til dit website. Det ser søgemaskinen som en anbefaling af dit indhold. Jo flere (gode) links – eller anbefalinger – du har til dit website, jo større chance og mulighed er der for, at du kravlerhøjere op i søgeresultaterne.  

Når du derfor har styr på tekstforfatningen og teknisk SEO, er det tid til at sætte gang i linkbuilding, så du kan give dit website et ekstra skub i jagten på de gode pladser i søgeresultaterne.

Hvordan arbejder vi med linkbuilding?

Det er fristende at vælge en stor bunke linkmuligheder. Men, hvis du gerne vil høstede bedste mulige resultater af indsatsen, kræver det først og fremmest en dybere analyse af din og konkurrenternes linkprofiler. Ud fra det vurderer vi, hvad der skal til for at sikre det bedste resultat.

Når vi ved hvor mange og hvilke links, der er relevante for din situation, sætter vi gang i eksekveringen. Du får løbende tilsendt et overblik over de sites, vi benytter, så du er med i hele processen og strategien.

Linkbuilding er en længerevarende proces, som kan tage tid om at slå igennem. Derfor følger vi også løbende op, så vi er sikre på, at strategien matcher vores målrettede indsats.  

Arbejde med linkbuilding på hjemmeside
Visning af resultater fra professionelt linkbuilding bureau

Professionelt linkbuilding bureau – Opnå resultater på Google sammen med os

Vil du gerne have relevante kvalitetslinks, der styrker din linkprofil? Det er, hvad du får i samarbejdet med os som dit linkbuilding bureau. Vi sætter kvalitet over kvantitet, så du får maksimalt output ud af din investering.  

Kontakt os gerne for at sætte gang i en sammenhængende og stærk SEO-strategi.