Få større synlighed online

Google Display annoncering –
Få opmærksomhed, når der surfes online

Når vi surfer online, bliver vi ubevidst påvirket af reklamer. De reklamer kan være dine. Er du tilmed skarp på designet og budskabet, er der et stort potentiale for at fange potentielle kunders opmærksomhed.  

For vi er skarpe på Google Display annoncering, og hvordan vi målretter annoncerne, så de skaber interesse hos de rette brugere.  

Sammen kan vi nå langt med din forretning med Google Display annoncering.

Google Display annoncering
Google display annoncering synlighed

Vær synlig på store platforme med Google Display annoncering

Med Google Display annoncering kan du og dine produkter eller tjenester blive eksponeret for målgruppen gennem bannere på eksterne websites. Annoncerne kan målrettes meget specifikt, så de bliver vist på de hjemmesider, nyhedssites og andre platforme, som din målgruppe benytter sig af og som tjener penge på at reklamere gennem Google Adsense.  

Det fantastiske ved annoncering gennem Google Display er, at det åbner for muligheden for at annoncere på de helt store og meget besøgte platforme såsom TV2.dk og Berlingske.dk, uden du skal hive mange annoncekroner op af lommen.  

Det er en meget effektiv annonceringsform, som vi meget gerne hjælper dig i gang med.

Jo flere bannertyper, des flere visninger

Vil du gerne have så meget ud af Google Display annoncering som muligt? Så skal der fokuseres på bannere i forskellige størrelser og også på opsætning af forskellige bannertyper.  

Med Google Display bliver du på ingen måder begrænset, da det er muligt at lave statiske annoncer såvel som dynamiske annoncer, der skaber ekstra blikfang og opmærksomhed med bevægelse.

Begge typer af annoncer kan dog ikke være de samme steder – derfor er det en fordel at lave begge typer af annoncer i forskellige formater, så du opnår flest muligt visninger, når brugerne surfer online.  

Er det en helt ny verden for dig, og ved du ikke, hvad du skal vælge, vejleder vi dig naturligvis ud fra din forretning, dine mål og vores knowhow.

Google display annoncering af flere bannertyper
Snak om muligheder med Google display annoncering

Lad os tage en snak om dine muligheder med Google Display annoncering

Er du endnu ikke kommet i gang med Google Display, er det, hvad der kan være med til at løfte din forretning til nye højder. Vi hjælper dig naturligvis også gerne, hvis du selv har prøvet at give det et forsøg uden de store resultater. Det kræver at holde tungen lige i munden og at segmentere korrekt – det ved vi heldigvis, hvordan man gør.  

Vi er klar til at tage opgaven på vores skuldre og give dig den succes, som der er mulighed for med annoncering gennem Google Display.