Få større indsigt i din forretning

Google Analytics – Bliv klogere på dine besøgende og deres færden

Google Analytics er et fantastisk og uundværligt analyseværktøj, der kan hjælpe med at give større indsigt i de besøgende på dit website.

Med Google Analytics ved hånden får du værdifulde data, som kan anvendes til at løfte din forretning yderligere og gøre arbejdet med SEO og Google Ads endnu mere målrettet.  

Vil du gerne i gang med Google Analytics?
Så lad os hjælpe dig med korrekt og professionel opsætning, så du kan sikre dig den data, der er nødvendig for at opnå dine målsætninger.

Google analytics bureau
Google analytics analyse- og rapporteringsværktøj

Hvorfor er Google Analytics vigtig for din forretning og online strategi?

Google Analytics er et værktøj, der i sig selv ikke koster noget for din forretning at komme i gang med. Det er nemlig et gratis analyse- og rapporteringsværktøj. Til gengæld giver det dig meget værdifuld indsigt i din forretning, dine kunder og ikke mindst dine annoncekampagner.

Med professionel opsætning af din Google Analytics kan du indhente data, der gør det muligt for dig at vurdere effekten af dine strategier og online tilstedeværelse. Det er muligt at se alt lige fra dine besøgendes geografiske tilstedeværelse og deres interesser til deres færden på dit website, og hvordan de finder vejen dertil.

Sammen med os kan du få en konkret handlingsplan for, hvordan du forbedrer dine resultater, mål og indtjening.

Bliv skarp på din SEO-strategi med Google Analytics

Google Analytics hænger tæt sammen med arbejdet med søgemaskineoptimering. For med den unikke og meget værdifulde data, som Google Analytics sporer, kan du få en indsigt i, hvordan effekten af din SEO-indsats er. Du vil derfor sammen med os kunne spore, om der kommer værdi ud af det arbejde, der bliver lagt – og hvor der kan sættes yderligere ind henne.  

Hos Lion Optimize er det meget vigtigt, at vores hjælp og arbejde ikke bliver en omkostning. Men en investering. Det ligger os derfor meget på sinde, at du og din forretning skal få så meget værdi ud af samarbejdet med os som muligt.

Google analytics bureau visning af tal
Google analytics bureau som hjælper forretningsperson

Google Analytics bureau – vi hjælper dig godt i gang

Vil du gerne optimere din markedsføring?
Så gør det sammen med os. Vi sørger for, at opsætningen af din Google Analytics bliver en guldmine af værdifulde data om din målgruppe, SEO-strategi og meget mere. Et samarbejde med os er med fuld gennemsigtighed og konstruktiv dialog.

Kontakt os gerne for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig og din forretning.