Vil du gerne være mere synlig på Google?

Søgeordsanalyse – Duk op når dine kunder søger efter dig

Med en søgeordsanalyse i hånden kan du implementere de søgeord og søgefraser, som dine kunder søger på, når de leder efter de ydelser eller produkter, som du tilbyder. Vi udarbejder en grundig søgeordsanalyse baseret på din forretning, konkurrenterne og markedet, så det er dig og din forretning, brugerne finder.  

Udarbejdelsen af en søgeordsanalyse sker med hjælp fra en længere række af værktøjer såsom Google Search Console, Google Analytics, med flere, som effektivt giver en databaseret indsigt i din målgruppes søgninger.  

Vi analyserer altid målgruppen og din forretning meget nøje og går til arbejdet og analysen med en struktureret tilgang. En søgeordsanalyse fra os skaber værdi og hjælper til at ramme målgruppen i købsprocessen på det helt rette tidspunkt.

Organisk visning med SEO søgeordsanalyse
Trafik og salg med SEO søgeordsanalyse

Få mere trafik og salg med en søgeordsanalyse

Vi plejer at sige, at en grundig SEO søgeordsanalyse er et godt fundament for dit SEO-arbejde. For bruger du de søgeord og søgefraser, som brugerne søger efter, når de leder efter dine produkter eller ydelser, bliver du synlig i det øjeblik, det er relevant for dem. Det betyder på sigt mere trafik og konverteringer.  

For netop at skabe mere trafik til dit website eller webshop, udvælger vi søgeord og søgefraser, der er så specifikke som muligt. Vi undgår gerne de meget generiske søgeord, så du får så meget kvalificeret trafik som muligt, fordi søgningen er indsnævret til den type af service eller produkt, som den enkelte bruger har en stor interesse for.  

Arbejdet med en SEO søgeordsanalyse – eller keywordanalyse – sker derfor på ingen måder tilfældigt i samarbejde med Lion Optimize.

Skal vi hjælpe dig med at finde de rette søgeord?

En keywordanalyse er i vores øjne en investering. For den kan løfte og vækste din forretning. Det er udgangspunktet for vores arbejde – at skabe mest muligt værdi for dig.  

Vi fortæller dig derfor gerne nærmere om hele processen bag udarbejdelsen af analysen, og hvordan du efterfølgende effektivt implementerer søgeordene og søgefraserne, så du får de ønskede resultater.  

Arbejdet med SEO er en langsigtet strategi. Men med en grundig analyse skaber du et godt fundament.  

Det vigtigste for os er dig og din forretnings succes. Lad os sammen finde de rette og relevante søgeord, så du for fremtiden kan dukke op i søgeresultaterne, når kunderne lederne efter dig!

SEO Søgeordsanalyse