øg kendskabet til din forretning

Annoncering på sociale medier – Skab større kendskab hos målgruppen

Dine kunder er på sociale medier. Det er de ofte flere gange om dagen. Derfor giver det god mening at have annoncering på sociale medier som en del af din online marketingsstrategi. For det er en oplagt mulighed for at øge kendskabet til din forretning og den vej igennem skabe større opmærksomhed.  

Men annoncering på sociale medier er også en god mulighed for at sælge mere. For er der noget, danskerne er parate til, når de tjekker opdateringer på sociale medier, så er det at shoppe. Den mulighed hjælper vi dig med at gribe, så du får det maksimale ud af dine annoncekroner.  

Hos Lion Optimize er vi skarpe på sociale medier og annoncering.
Vi hjælper dig derfor med at vækste.

Annoncering på sociale medier Annoncering på sociale medier talAnnoncering på sociale medier kan skabe større opmærksomhedAnnoncering på sociale medier øger kendskabet
vores services

Annoncering på sociale medier

Facebook annoncering

Facebook annoncering

Annoncer er der mange af på verdens førende sociale medie. Din skal derfor være skarp for at fange opmærksomheden, når der hurtigt rulles ned gennem opdateringerne fra venner og bekendte. Men, den skal også ramme de rette brugere, så de stopper op og bliver nysgerrige, når de ser din annonce.  

Vil du gerne lave tilpassede kampagner til dine målgrupper, så annoncekronerne bliver til konverteringer, hjælper vi dig gerne. Kontakt os gerne med det samme og hør nærmere om mulighederne.

Instagram annoncering

Instagram annoncering

Brugerne på Instagram er åbne for inspiration. Den inspiration kan du give dem gennemvisuelt orienteret annoncering. Som et af de største sociale medier i Danmark er der gode muligheder for at ramme din målgruppe og vækste din forretning.  

Det unikke ved Instagram er, at brugerne i højere grad er parate til at engagere med det indhold, de bliver eksponeret for. Det skal du udnytte. Vi ved hvordan. For med den rette tilgang, segmentering og annoncevalg kan du ramme de rette brugere på det rette tidspunkt. Sammen med inspirerende og stærke tekster, videoer og billeder, er der et stort potentiale for at øge kendskabet til din forretning og skabe flere konverteringer.

Linkedin annoncering

LinkedIn annoncering

LinkedIn annoncering er for dig, der gerne vil opnå flere B2B salg og leads. Har du svært ved det på nuværende tidspunkt, eller vil du gerne udnytte det fulde potentiale, hjælper vi dig med at opsætte effektive og nøje segmenterede annoncer.  

LinkedIn er det største professionelle sociale medie i verden – og det skal du udnytte og have som en aktiv del af din markedsføringsstrategi. Vi hjælper dig med at blive set og fange opmærksomheden hos de rette brugere.

Sociale medier content plan
Step 1

Sociale Medier Content Plan

Når vi sammen har forventningsafstemt og fundet frem til, hvad der skal gøres for din forretning, sammensætter vi et nøje tilrettelagt content og annoncering forløb, som du bliver præsenteret for.

Udgivelse og udførelse af annonceringsplan
Step 2

Udgivelse & Udførelse

Med en godkendt content og annoncerings plan, går vi i gang med arbejdet, så vi kan få skabt de ønskede resultater for din virksomhed. Det sker med fuld gennemsigtighed, så du altid ved, hvor vi er i processen.

Opfølgning & Mål for strategi af annoncering
Step 3

Opfølgning & Mål

Alle samarbejder bliver fulgt op med et statusmøde med tilhørende rapporter. Vi fremlægger resultaterne, så du kan se, om det ønskede er blevet opnået – og om der eventuelt skal justeres eller ændres strategi for at løfte resultaterne yderligere.

Vores proces

Lion Optimize proces
for at øge kendskabet til
din forretning på sociale medier

kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig.
Kontakt i dag

Lion Optimize kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed med at opnå dine vækstønsker.

Din besked er blevet sendt.
Vi vender tilbage til dig inden for 24-48 timer.
Ups! Noget gik galt.