Få leads med annoncering på LinkedIn

LinkedIn annoncering –
Få flere B2B-leads!

Vil du gerne have flere B2B-leads? Og har du med din nuværende strategi svært ved at ramme den rigtige målgruppe eller få et godt hul igennem? Med en målrettet og segmenteret annoncekampagne på LinkedIn, kan du tiltrække den mest relevante målgruppe for netop din virksomhed eller dine produkter.  

Hos Lion Optimize er vi skarpe i segmentering og at skære budskabet ind til benet, så din LinkedIn annoncering rammer effektivt og skaber leads med det samme.

Linkedin annoncering visning af data
annoncering på Linkedin med forskelllige produkter, tjenester, ydelser, B2B

Hvorfor fokusere på annoncering på LinkedIn?

Er dine produkter, tjenester eller ydelser udelukkende henvendt til B2B-segmentet? Så åbner LinkedIn op for mange muligheder i professionel sammenhæng. For selvom det ikke er det største eller mest benyttede sociale medie, er det dog alligevel det største sociale medie, når det kommer til professionelle netværk. 

Med LinkedIn annoncering har du mulighed for at målrette dine annoncer, så de vises til de potentielle kunder, der er relevante for din forretning og dermed åbne op for nye muligheder og markeder.

Sammen finder vi ud af, hvilke annoncetyper der er det perfekte match for din strategi og dine mål.

Hvad koster LinkedIn annoncering?

Budget er naturligvis ikke til at komme udenom i jagten på flere leads og konverteringer. Du bestemmer heldigvis selv, hvor meget du ønsker at bruge på annoncer på LinkedIn – og du kan selv vælge, om du ønsker at stoppe for annonceringen.  

Vi vejleder dig ikke om budget, men vejleder dig i stedet om, hvilken strategi du skal vælge, da LinkedIn tilbyder forskellige muligheder. Ud fra dit budget opsætter vi de mest effektive og relevante annoncer med det rette indhold, budskaber og økonomi, så du kan få mest muligt ud af dine annoncekroner og mærke det direkte på bundlinjen.

budget opsætning til annoncer på linkedin
Linkedin annoncering bureau visning af effekt

Kom godt i gang med LinkedIn annoncering sammen med os

Vi er nogle specialiserede online-hajer, der brænder for at hjælpe dig med at få hul igennem til de gode resultater med annoncering på LinkedIn. Vi bliver mindst lige så glade som dig, når annoncerne generer relevante leads, da din succes er vigtig for os.  

Kontakt os derfor gerne til en snak omkring annoncering på LinkedIn, så du kan finde ud af, om vi er det rette match. Der er store muligheder i vente med LinkedIn annoncering – og vi står klar til at hjælpe dig med at gribe dem.