Kom i gang med Facebook annoncer

Facebook annoncering – Find og nå din målgruppe

Vil du gerne nå din målgruppe, hvor de er til stede? Det er de på Facebook. Det sociale medie er en effektiv marketingsplatform. Men for at lykkes og få succes kræver det en målrettet strategi og et indgående kendskab til værktøjerne og de kræfter, der er bag effektiv og målrettet annoncering.  

Med det rette fokus og den rigtige strategi kan vi med Facebook annoncering hjælpe dig med flere leads og konverteringer. Vi er lige så skarp på opsætning af annoncer på Facebook, som du er på din forretning. Så lad os sammen skabe succes og vækst.

Facebook annoncering visning af data
Facebook annoncering til kunder

Hvorfor fokusere på Facebook annoncering?

Facebook er og bliver et af de største sociale medier i Danmark og resten af verden. Danskerne bruger gennemsnitligt 3 timer om dagen på sociale medier. Vil du derfor gerne ramme målgruppen,
bør du gør det der, hvor de er – online.  

Er du skarp i dine mål, dine budskaber og din måde at markedsføre dig på, er der et stort potentiale for at få flere kunder i butikken gennem Facebook. Det kræver at holde tungen lige i munden, så du ikke bliver scrollet forbi –men det sørger vi for ikke sker.

Vi hjælper dig fra A-Z med Facebook annoncering

Har du endnu ikke en annoncekonto? Bare rolig. Den hjælper vi dig med at oprette som dit Facebook annoncering bureau. For når først den er oprettes, kan den ikke ændres. Herefter hjælper vi dig med at blive helt skarp på, hvad din strategi for annoncering på det sociale medie skal være. For når du sætter dig nogle klare mål for tekst, type af annoncering, grafiske elementer og dit website, understøtter det i højere grad muligheden for succes på Facebook.  

Vi ønsker ikke at brænde dit budget af. Vi bruger derfor god tid på at sætte en god strategi, identificere din målgruppe og indsnævre hvem, der skal se dine annoncer, så du får det største mulige afkast af din indsats. Strategien er nemlig ikke at ramme så mange som muligt – men at ramme de rette.

Facebook annoncering bureau visning af forslag
Facebook annoncering bureau visning af resultater

Skal vi være dit Facebook annoncering bureau?

Din succes er vores succes. Og din indsats skal være en investering. Der er derfor ingen binding eller klokke, der ringer, når du kontakter os. For vi har fokus på det personlige og tætte samarbejde. Uanset hvor stort eller beskedent dit budget er. Det er den vigtigste grundsten i et godt samarbejde – og det afspejler sig i resultaterne.

Du er med fra A-Z i håndteringen af dine Facebook annoncer, ligesom du får fuld indsigt i, hvordan dine annoncer klarer sig.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.