SEO-venlig og professionel tekstforfatning

Tekstforfatning – Skab værdi for kunderne og søgemaskinerne

 Det skrevne ord på dit website er som ekspedienten i en butik. Det er ordene, der skal give de besøgende lyst til at klikke sig rundt, læse om dig og dine produkter eller ydelser og i sidste ende foretage en handling – om det så er at klikke ”køb” eller ”kontakt”.  

Kunder i butikken og vækst er derfor alt sammen, hvad du kan gå glip af, hvis ikke du prioriterer professionel tekstforfatning. 

Hos Lion Optimize ved vi, hvilke ord der skal til for at fange interessen, skabe værdi for dine besøgende og ikke mindst forkæle
søgemaskinerne.  

Skal vi hjælpe dig med at skabe godt indhold?

Professionel tekstforfatning som skaber værdi for kunderne og søgemaskinerne
SEO venlig tekstforfatning

Få videreformidlet budskabet med skarp SEO tekstforfatning

Når potentielle kunder har fundet dit website, er det vigtigt at fastholde dem. En del af den strategi er at have værdiskabende og skarp tekst, der videreformidler det vigtigste og giver lyst til mere.

Det er ikke nemt at skrive – og slet ikke at skrive for sig selv. Vi hjælper dig derfor gerne med at optimere eller at skrive helt nye tekster til dit website med punktummer og kommaer på rette plads samt en skarp formidling af din forretning og det, der skiller dig ud fra konkurrenterne.  

Tekstforfatning med fokus på SEO

Professionel tekstforfatning er ikke kun vigtigt for konvertering af besøgende. Det er også vigtigt for din placering på Google og din organiske trafik – altså at lede kunderne ind i din forretning.  

Hos Lion Optimize er vi specialister, når det kommer til at skrive tekster af høj kvalitet, som giver dit website nye besøgende og er så inspirerende og fængende, at de besøgende konverterer til kunder.

Forud for teksterne udarbejder vi en søgeordsanalyse, så teksterne kan skrives med det rette fokus og med det rette valg af søgeord og søgefraser. Sammen kan vi få dit website og tekster til at stå knivskarpt.

Visning af professionel tekstforfatning resultat til kunde
Tekstforfatning team

Tekstforfatning med et team af gode SEO tekstforfattere

Kvalitet frem for kvantitet er, hvad vi sætter forud for alt andet. For det er i kvaliteten, at indsatsen bliver til en investering. Vi benytter os derfor udelukkende af dygtige og erfarne tekstforfattere, der er dygtige til at formidle budskaber og at kæle for søgemaskinerne, så du samtidig styrker din SEO-strategi.  

Vi vil meget gerne være med til at løfte din forretning. Kontakt os derfor gerne for mulighederne for tekstforfatning og for at høre nærmere om hele processen.