Tøv ikke med at udfylde formularen

Kontakt os i dag

Lion Optimize kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed med at opnå dine vækst ønsker.

Din besked er blevet sendt. Vi vender tilbage til dig inden for 24-48 timer.
Ups! Noget gik galt.
Ofte stillede spørgsmål - Marketing

Du har spørgmål om marketing, vi har svarene.

Hvad koster det?

Det vigtigste for os er at tilføre værdi til dig og din virksomhed. Vi tilbyder derfor ikke pakker eller priser som standard, da budgettet og strategien er forskellig fra virksomhed til virksomhed alt efter, hvad der ønskes.

Vi udarbejder med andre ord en pris for arbejdet, når vi kender til din virksomhed, dine ønsker, dine mål og ikke mindst, hvad der skal til for at løfte din marketingsindsats.

Lad os sammen finde ud af, hvad der skal til – så giver vi dig et tilbud.

Hvad koster det at arbejde med os?

Det koster lige så meget, som du ønsker, at det skal gøre. Med det mener vi, at vi skræddersyr vores indsats efter, hvad du har af budget.Det er vigtigt for os, at samarbejdet og indsatsen bliver en investering, som du kan høste frugterne af.

Vil du gerne have noget konkret at gå ud fra, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores priser i forhold til, hvad du ønsker at få hjælp til.

Hvor mange penge bør min virksomhed bruge på marketing?

Alle virksomheder er forskellige. Derfor er budgettet også en varierende faktor. En tommelfingerregel lyder dog på, at du bør bruge mellem 7-10% af din omsætning til markedsføring og online marketing for at opnå afkast.

Det kan måske synes af meget lige nu og her. Men da onlinemarkedsføring – og markedsføring generelt – er en langsigtet strategi, er det godt at komme i gang så hurtigt som muligt og mens, du har midlerne, så du såvidt undgår perioder med mangel på kundetilgang og salg.

Er det første gang, du trykker på knappen på markedsføringsmaskinen, kan det være fristende at give den fuld gas. Vi anbefaler dog at få lagt en plan, lade os eksekvere den og herefter afventeresultaterne, så der løbende kan tilpasses og justeres.

Hvad får jeg ud af det?

Online marketing er et spændende område, hvor man aldrig helt kender udfaldet. For det er ikke til at sige for os, om du får nye kunder.Til gengæld kender vi til de faktorer, der skal til for at trække nye kunder og organisk trafik til – og at få vakt interessen.

Der vil derfor naturligvis altid være en risiko forbundet med at investere i online marketing. Når det så er sagt, har vi meget erfaring på området og ved derfor, hvad der skal til for at løfte tallene på bundlinjen eller trafikken på dit website.

Når du kommer til os, analyserer vi din forretning tilbunds, så vi kan tilpasse strategien til branchen og ikke mindst din målsætning og budget. Det sker alt sammen med fuld gennemskuelighed og med en passion forat skabe resultater, så det for dig kan betale sig at investere i onlinemarketing med os ved roret.

Ofte stillede spørgsmål - Design

Du har spørgmål om design, vi har svarene.

Hvad koster det?

Når vi får henvendelser vedrørende hjælp til design, er udgangspunkterne og ønskerne meget forskellige. Vi udarbejder derfor prisen efter, hvad netop dit ønske og dit mål kræver af indsats fra vores side.

Vi giver dig meget gerne en specifik pris på den designopgave, du gerne vil have udført.

Hvad koster det at arbejde med os?

Udgangspunktet for et godt og effektivt samarbejde for oser, når indsatsen bliver skræddersyet efter dine ønsker. Hvad end du ønsker os til at være primus motor på din visuelle branding eller gerne vil haveudarbejdet nogle tryksager, skræddersyr vi det efter, hvad der giver mening for dig.

Vi vil helst ikke basere vores forretning på standard pakker og standardpriser, da du og vores kunder er forskellige.

Kontakt os derfor meget gerne for at høre nærmere om en pris på netop din opgave. Vi går langt for at sikre, at vores indsats bliver en investering for dig og din virksomhed.

Hvad får jeg ud af det?

Design er et spændende område i din forretning, som kan gå mange veje alt efter branche og ønsker. Det er også forskelligt, hvor stor en indsats, der skal til. Med vores viden, erfaring og kreative mindset, gør vi dog vores til for, at du får udarbejdet det materiale eller den visuelle linje, som du godt kunne tænke dig.

Vi er professionelle hele vejen og går ikke på kompromis med de designs, vi udvikler. Du får derfor en virksomhed, der fremstårtroværdig og som kan styrke din markedsføringsindsats.

Du behøver ikke selv have udarbejdet moodboard eller gjort dig nogle meget specifikke tanker for at kunne få vores hjælp. Vi hjælper dig der, hvor dit udgangspunkt starter – om det så er fra bunden eller et godtstykke inde i processen.

Det vigtigste for os er din tilfredshed – og den går vi langt for at opnå.

Hvor mange penge bør min virksomhed bruge på design?

Vi vil helst ikke fastsætte et beløb på dine vegne, da budgetter er forskellige. Vi vejleder dig dog gerne, hvis du er i tvivl om, hvad der skal til, eller hvad dit næste skridt bør være. Det er en ære for os at få lov til at dykke ned i din virksomhed og være med til at løfte den op på et højere visuelt niveau.

Vi anbefaler, at du får lagt en visuel linje så hurtigt som muligt for din virksomhed, da det styrker din forretning på mange parametre. Jo mere professionel en kommunikation, du kan præsentere, jo stærkere står du formålgruppen. Både nu og på sigt.

Lad os sammen finde ud af, hvad der skal til, og hvordan vi med dit budget når dertil.

Følg os