Udvikling af SEO-venlig hjemmeside

Drømmer du om en ny, professionel hjemmeside?

Lion Optimize  udvikler og leverer hjemmesider, som er optimerede til søgemaskiner (SEO-venlige), responsive og i et flot design, der passer til dit brand.

Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores kunders hjemmesider er brugervenlige og lette at navigere rundt på. Det er vigtigt for os, at dine besøgende har en positiv oplevelse og nemt kan finde det, de søger.

ny professionel hjemmeside
Hvad skal en ny hjemmeside indeholde?

Din perfekte hjemmeside skal fungere for tre slags brugere:

Dig - Dine besøgende - Søgemaskiner
Person ikon

DU

har en hjemmeside, der repræsenterer alt det, du står for. Du kan nemt redigere og opdatere din information, og du er pivstolt af den.

Dine besøgende ikon

Dine besøgende

oplever, at de har klikket rigtigt, finder nemt den information, de skal bruge, og har lyst til at kontakte dig eller købe dit produkt.

Google ikon

Søgemaskiner som Google

kan nemt finde din side, læse hvad der kan findes på den, og vurdere om den er relevant og sikker for dem.

Hvordan vælger du ny hjemmeside? 

Vores team sikrer, at du vælger den rigtige hjemmeside.

Du har helt sikkert besøgt websites der bare ikke fungerede - de har glemt at stille de vigtige spørgsmål før de byggede deres side:

• Hvilke besøgende skal du have?
• Hvad skal de kunne finde?
• I hvilken rækkefølge?

Det er eksempelvis nogen af de spørgsmål, som vores team stiller, før vi bygger din hjemmeside. Vi sørger for at skræddersy din hjemmeside, så den fungerer optimalt for dine besøgende og understøtter dit formål med hjemmesiden.

Valg af ny hjemmeside
Valg af ny hjemmeside
Hvad er det vigtigste når du får lavet en ny hjemmeside?

Dine besøgende skal føle sig trygge!

Dit allerførste møde med dine potentielle kunder er når de klikker på dit navn på Google. Giv dem en god oplevelse fra første klik.

Vi sørger for at
- teknikken virker
- designet matcher dit brand
- teksten er i orden
- billederne rammer rigtigt

Tilkøb

Online markedsføring til hjemmepakken og få en endnu mere effektiv løsning.

Vi kan hjælpe dig med at nå ud til din målgruppe på de rigtige kanaler og øge din synlighed og tiltrække flere potentielle kunder.

SEO optimering til hjemmeside tekst

SEO-optimeret tekst til hjemmeside

Når vi sammen har forventningsafstemt og fundet frem til, hvad der skal gøres for din forretning, sammensætter vi et nøje tilrettelagt forløb, som du bliver præsenteret for.

SEO optimering til hjemmeside tekst

Teknisk SEO

Vores tekniske SEO team arbejder blandt andet med at sikre mobilvenlighed, implementere alt-tekster, optimere hastigheden på dit website, sørge for responsivt design og foretage oprydning i koderne.

Linkbuilding til din hjemmeside

Linkbuilding

Hvis du ønsker at blive fundet før dine konkurrenter på Google, er gode og stærke links en vigtig faktor. Links er afgørende for at søgemaskinerne kan finde, forstå og anbefale netop dig og din forretning.

Hastighedsoptimering af hjemmeside

Hastighedsoptimering

Selv den hurtigste knallert på havnen kan køre sløvt, hvis der for meget at slæbe på. Søgemaskiner vælger dit website fra hvis det er langsomt at åbne og bevæge sig på. Vi kan hjælpe dig med at gå dit site igennem og sikre den bedst mulige hastighed.

Visuelt indhold af billeder og video

Visuelt indhold

Vi har et team af dygtige fotografer, videografer og grafiske designere, der kan formidle dit budskab knivskarpt, så det kan aflæses på sekunder. Et billede siger mere end tusinde ord.

Ofte stillede spørgsmål - Webudvikling

Du har spørgmål om hjemmeside, vi har svarene.

Hvad koster ny hjemmeside?

Skal det gå hurtigt, være godt, eller bare billigt? 
Der er forskel på dine kunder. Det er der også på vores. Derfor findes der også løsninger i forskellige prisklasser, men vi forstår godt at du gerne vil have en ide om hvad du skal investere:

Prisniveauet for en hjemmeside starter fra 10.000 kr., Prisen inkluderer et design-tema, menuer, sitemap og skalering til alle platforme, inklusive mobiloptimering.

Hvor lang tid tager det at få lavet en ny hjemmeside?

Hvornår skal vi levere dit nye Website?
Kvalitet tager tid, og vi har altid tid til dig. Hvis du er klar til at samarbejde med os, kan vi afklare dine behov, udvikle hjemmesiden, færdiggøre opsætningen i hjemmeside og levere en køreklar hjemmeside på cirka fire uger, afhængigt af dens størrelse og kompleksitet.

Tilbyder I opdatering og forbedring af eksisterende hjemmesider?

Ja, vi tilbyder opdatering og forbedring af eksisterende hjemmesider. Vores  team kan gennemgå din nuværende hjemmeside, identificere områder, der kan forbedres, og implementere opdateringer for at øge ydeevnen og funktionaliteten.

Er der en binding til en hjemmeside-aftale?

Det er din hjemmeside. Stol ikke på dem der siger noget andet.

Vi har desværre mødt mange virksomheder der først har betalt for at få udviklet en hjemmeside, og så løbende skal betale for at kunne bruge og redigere siden. Sådan arbejder vi ikke. Du betaler hvad det koster at få bygget et kvalitets-produkt af kompetente folk. Derfra har du 100% alle rettigheder til hjemmesiden. 

Du er selvfølgelig velkommen til at fortsætte samarbejdet med os efter levering. Vi står gerne for løbende optimering, redigering og muligheder for markedsføring.

Kan I optimere min nuværende hjemmeside til søgemaskiner?

Ja, vi kan optimere din eksisterende hjemmeside til søgemaskiner (SEO). Dette omfatter at forbedre sidehastighed, implementere relevante nøgleord og optimere indholdet for at øge synligheden på søgeresultaterne.

Hvordan foregår betaling?

Jeg tager 50% betaling forud og de resterende 50% når du er tilfreds, og vi er klar til at lancere din hjemmeside.

Min erfaring viser, at dette er den bedste tilgang til betaling. Fordelen ved at tage 50% forudbetaling er, at både du og jeg er motiverede og engagerede i at gennemføre projektet. Du har investeret halvdelen af prisen, mens jeg naturligvis ser frem til at modtage den anden halvdel - og til at have en tilfreds kunde.