Loader dit website langsomt?

Hastighedsoptimering – Fasthold besøgende og ranger højere på Google

Loader din hjemmeside eller webshop for langsomt? Så gør vi gerne noget ved det med samme i samarbejde med dig, da hastigheden har stor indflydelse på brugeroplevelsen og ikke mindst, hvor Google placerer den i søgeresultaterne.  

Alting går hurtigt i dag. Især på internettet. Her er der ingen, der gider vente. Loader dit website derfor langsomt, straffer de besøgende dig ved at forlade sitet igen – og det ser Google, som straffer dit website yderligere ved at give det en lavere placering. 

Sådan behøver det heldigvis ikke være længere, da vi effektivt kan sørge for, at dit website bliver hurtigere end dine konkurrenters.

Hastighedsoptimering af webshop
Hastighedsoptimering som skaber bedre loadtid

Hvorfor er hastighedsoptimering vigtigt?

Et par sekunder. Mere skal der ikke til for, at besøgende og potentielle kunder klikker sig væk. Både Google og besøgende er strenge og konsekvente, når det kommer til hastigheden af dit website. Brugerne er blevet forkælede og hos Google spiller loadtid en større og større rolle i placeringen af søgeresultater.  

Hastighedsoptimering af webshop eller hjemmeside er derfor en vigtig grundsten i dit arbejde med søgemaskineoptimering.  

Mange parametre spiller ind på, hvor længe dit website er om at loade. Hos Lion Optimize analyserer vi websitets performance, identificerer og ikke mindst optimerer de parametre og forhold (koder, filer med mere), som spiller ind på den lange loadtid. Det gør vi naturligvis alt sammen først, når vi har sat dig ind i udfordringerne på websitet og fået din accept.  

Resultatet er et website, der loader med det samme, er nemt at klikke rundt på og dermed gør det til en større fornøjelse for besøgende at foretage køb eller kontakt på. Du øger med andre ord chancen for konvertering – og samtidig rykker placeringen på Google højere op.

Hastigheden bliver mere og mere vigtig

Som forbrugere har vi vænnet os til, at alting sker i en fart. Vi er blevet forkælede. Udviklingen går kun i én retning, og der stilles større og større krav til brugervenlighed og hastighed.  

Sammen kan vi imødekomme brugernes og Googles stadigt større krav og sikre, at du ikke går glip af en kunde igen på grund af lang loadtid. Vi foretager alt lige fra hastighedsoptimering af webshop til hastighedsoptimering WordPress – så kontakt os gerne uanset, hvilket CMS/webprogram du benytter.  

Hastighedsoptimering af Wordpress, Webflow, Wix, Shopify, Squarespace og Laravel
Hastighedsoptimering skaber bedre brugeroplevelse

Lad os sammen skabe et hurtigt website og en god brugeroplevelse

Sammen med Lion Optimize er der ikke langt til større succes og vækst for din forretning. I et tæt samarbejde med dig sørger vi for at løfte din forretning og gøre købsrejsen for brugeren nemmere og hurtigere.  

Vil du gerne have en indsigt i dit websites hastighed, og hvad du kan gøre, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.