Optimer dit website med teknisk SEO

Teknisk SEO – Få styr på dit websites tekniske fundament

God SEO ses ikke kun i form af godt indhold. Teknisk SEO spiller ligeledes en stor rolle i dit websites performance og rangering. For her ser vi nærmere på, om dit website loader hurtigt, om landingssiderne er brugervenlige og om dit website er mobilvenligt.  

Der er meget at gribe fat på i arbejdet med teknisk SEO. Vi hjælper dig med at gøre det til en gnidningsfri og overskuelig proces, hvor du løbende kan følge med i og høste resultaterne af arbejdet.

Teknisk SEO gennemgang
Teknisk SEO gør det nemt for Google og andre søgemaskiner at læse og forstå dit website

Hvad er teknisk SEO?

Teknisk SEO er arbejdet med alt det bagvedliggende på dit website. Det, som du måske ikke ved første øjekast lægger mærke til, men som har en stor betydning forbrugeroplevelsen og indekseringen af dit website.  

For med teknisk SEO kan du bestemme, hvilke sider du ønsker indekseret, hvordan mobilvenligheden skal være, hvor hurtigt websitet skal loade med mere. Der er meget at tage fat på i arbejdet med teknisk SEO, og som du vil kunne mærke i søgeresultaterne, fordi du får løst dine indekseringsproblemer.

Vi arbejder blandt andet med:
✅ Mobilvenlighed
✅ Alt-tekster
Hastighedsoptimering
✅ Responsivt design
✅ Oprydning i koder

For at forklare det nærmere, gør du med teknisk SEO det nemt for Google og andre søgemaskiner at læse og forstå dit website. Du rydder op i små og store forhindringer på vejen og gør det derfor ligetil for søgemaskinerne at indeksere og rangere dine landingpages.  

Hvorfor er teknisk SEO vigtigt for dit website?

Du kan have skrevet nok så mange skarpe tekster med de rette søgeord, flotte billeder og et lækkert design. Men lige meget hjælper det, hvis teknikken bagved ligger og roder og forhindrer diverse botter i at læse indholdet og forstå, hvad din forretning går ud på. Googlebotter er dem, der finder dit indhold og foreslår, om det skal vises i søgninger eller ej – de skal derfor forkæles.   

Google vil gerne servere de bedste søgeresultater til du, jeg og alle andre. Det kræver, at søgemaskinen forstår dit website og kan indeksere det ud fra brugernes søgninger. Men ligger der forhindringer på vejen, eller har du ikke åbnet op for indeksering på de rette sider, bliver du ikke det første, andet eller tredje forslag til brugerne.  

Lykkes brugerne med at finde frem til dig og din forretning, skal de gerne fastholdes i form af en hurtig loadtid og et responsivt design, der matcher den enhed, de bruger. Gør det ikke det, forlader de dit website lige så hurtigt, som de fandt det – og det registrerer Google, som straffer websitet yderligere.  

Teknisk SEO er derfor et meget stort element i arbejdet med SEO.

Bedre indeksering af sider med teknisk SEO
Gennemgang og analyse af teknisk SEO

Vi tager professionel hånd om dit websites tekniske SEO

For at finde frem til udfordringerne på dit website, foretager vi en grundig gennemgang og analyse. Vi præsenterer resultatet for dig og prioriterer opgaverne, så de stemmer overens med dine ønsker og budget. 

Du kan ligeledes være sikker på, at vi er med fremme, når det kommer til algoritmer og opdateringer på Google. Skulle noget derfor ændre sig, sørger vi for at sætte ind, så det ikke skader tidligere udført arbejde.

Sammen løfter vi dit website til nye højder, og får det til at rangere højere i søgeresultaterne.