Få et website der engagerer og fænger

Hjemmesidedesign – æstetisk og konverterende

En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside. Der skal et handlingsorienteret, brugervenligt og fængende design til for at få de besøgende til at blive og i bedste fald enten købe dine varer eller ydelser eller kontakte dig.  

Når vi udarbejder et hjemmesidedesign for dig, gør vi det med tanke på brugernes online færden samtidig med, at udtrykket og designet afspejler virksomhedens kerneværdier og visuelle udtryk.  

Vil du gerne have en hjemmeside og et hjemmeside design, der på ingen måder er tilfældigt? Så kontakt os gerne i dag.

hjemmesidedesign fremvisning
Responsivt hjemmeside design til forskellige enheder

Hjemmesidedesign der tilpasser sig

Når du får lavet en hjemmeside, er det vigtigt at have in mente, at den skal kunne tilpasse sig forskellige enheder. Smartphones og tablets bliver i højere og højere grad anvendt til online søgninger og shopping. Derfor er det vigtigt medet hjemmesidedesign, der er responsivt og dermed kan tilpasse sig den enhedeller opløsning, som den vises på.  

Det er vigtigt for brugeroplevelsen og er med til at fremme konverteringsraten. Det tager vi naturligvis hånd om.

Et hjemmesidedesign der guider de besøgende

Skal din hjemmeside gerne være mere end bare et udstillingsvindue? Det er også, hvad vores udgangspunkt er, når vi designer hjemmesider. For én ting er, at den æstetisk virker fængende på de besøgende og dermed ser både troværdig og professionel ud.  

Noget andet er, at den gør det nemt for de besøgende at klikke sig rundt og videre.Vi designer derfor med øje for, at den effektivt og gnidningsfrit skal kunne guide dine besøgende til en given handling eller en decideret købsbeslutning.

Hjemmeside design guider besøgende
Fremvisning af hjemmeside design opbygning

Skal vi skabe et stærkt fundament for din online tilstedeværelse?

Om du godt kunne tænke dig at få opbygget en hjemmeside, der visuelt formidler din passion for dit produkt, eller om du ønsker at skabe en online tilstedeværelse, der afspejler dine projekter, er vi her for at løfte opgaven.  

Vi har designet mange forskellige typer af hjemmesider og er også klar til at skabe et godt fundament for dig og din forretning online. Vi skaber hjemmeside designet i samarbejde med dig, så det bliver i trin med de ønsker og drømme, du har for din hjemmeside. Med vores erfaring og viden sørger vi samtidig for, at de besøgende bliver forkælet.  

Kontakt os gerne i dag for at høre nærmere om mulighederne!